Recreatiepark

DE OUDE MAAS

 

Een bijzondere combinatie die u maar zelden treft! Een mooie camping met ruime staplaatsen, een Maritiem Centrum met een gezellige jachthaven met 127 ligplaatsen met een (trailer)helling voor boten tot 55 ton, faciliteiten voor zomer en winterstalling en een sfeervol chaletpark. Dit allemaal op een zeer ruim, omgeven door groen en aan de rivier de Oude Maas gelegen, terrein. Uniek gelegen in de Randstad waarbij de natuur de boventoon voert maar grote interessante steden als Rotterdam, Dordrecht en Gouda binnen handbereik liggen. Ook Kinderdijk ligt op een steenworp afstand en kunt u zelfs met de fiets gemakkelijk bezoeken. Internationaal weet men ons ook prima te vinden.Onze camping biedt u de mogelijkheid voor een korte of langere periode er even lekker tussenuit te gaan. Gaat u op (familie) bezoek in de regio en bent u op zoek bent naar een centraal gelegen, rustige en ruime kampeer/camperplaats dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze omgeving vinden ook diverse (internationale) evenementen plaats. Onze camping is dan een prima uitvalsbasis.

Ons chaletpark is rustig gelegen en voorzien van vrijstaande luxe chalets (geen verhuur) aan het water gelegen met vrij uitzicht op rivier de Oude Maas. Er zijn een aantal chalets te koop die veelal via www.molenaarcove.nl worden verkocht. Zij kunnen u van alle informatie voorzien.

Ons Maritiem Centrum biedt ligplaatsen van diverse afmetingen met moderne voorzieningen inclusief (trailer)helling. Met onze nieuwe trekker en Roodberg botenwagen kunnen boten met een gewicht tot 55 ton uit het water gehaald en weer te water gelaten worden. Ook faciliteren wij in winter- en zomerstalling in de loods en op de wal. 

Het is ook mogelijk om van een combinatie van bovenstaande faciliteiten gebruik te maken. Dat maakt Recreatiepark de Oude Maas uniek in zijn soort.

De laatste jaren hebben er veel vernieuwingen plaatsgevonden waaronder de aanleg van een nieuwe toegangsweg en ruime parkeergelegenheid, vernieuwingen van de steigers in de haven, de bouw van een geheel geïsoleerde en vorstvrije botenloods en dit jaar de aanschaf van een nieuwe trekker en botenwagen. Ook in de toekomst zullen wij vernieuwingen en verbeteringen blijven aanbrengen om u de meest optimale faciliteiten te kunnen bieden.

Wij begroeten u graag binnenkort op Recreatiepark de Oude Maas!
Plattegrond Recreatiepark de Oude Maas

chalets.jpg
erasmusbrug-rotterdam.jpg
Helling met boot 2.jpg
Boot met nieuwe trekker en botenwagen 1.jpg
teakdekreparatie1.jpg
camperplaatsen.JPG
camperplaatsen.jpg
Zuidpolder2.jpg
Uitzicht-op-maas.jpg