Recreatiepark

DE OUDE MAAS


NIEUWSBRIEF MARITIEM DECEMBER 2018


WINTERSTALLING BOTEN 
Op de wal hebben wij komende winter nog plaatsen beschikbaar. De loods is volgeboekt. Ook voor en/of na 1 oktober is het mogelijk uw boot te stallen. In overleg kunt u werkzaamheden gedurende de hele winter aan uw boot verrichten. 
Meer informatie

CAMPING EN STALLINGSTERREIN HET HELE JAAR GEOPEND 
Onze camping is het gehele jaar geopend. Wanneer ons kampeerveld vanwege de weersomstandigheden minder goed toegankelijk is, kunt u met caravan of camper van de 11 verharde camperplaatsen gebruik maken. Deze zijn voorzien van water (wanneer het niet vriest), elektra en afvoer en zijn prachtig gelegen uitkijkend uit op de Oude Maas en onze haven. Wanneer uw buiten buiten op de wal staat, kunt u ook gedurende de winterperiode aan uw boot werken. Ook fietsen zijn het gehele jaar te huur. 
Actuele openingstijden

NORTH SEA JAZZ FESTIVAL 12-14 juli 2019

De 44e editite is alweer ten einde en wij kijken terug op een fantastisch weekend! 
Van 12 t/m 14 juli 2019 vindt de 45e editie van het North Sea Jazz Festival wederom in Rotterdam Ahoy plaats.  Een wereld evenement in een wereldstad! Veel Rotterdammers noemen dit weekend het leukste weekend van het jaar. Ruim 70.000 liefhebbers bezoeken dit evenement jaarlijks. Het is ieder jaar weer een groot succes.
Onze camping wordt DE JAZZ CAMPING van het festival genoemd en ligt tegen de zuidkant van Rotterdam waardoor Ahoy gemakkelijk bereikbaar is. Ieder jaar zijn wij volledig volgeboekt! Wanneer u een gezellig onderkomen zoekt met ook tijdens het festival ruime staplaatsen dan bent u bij Camping de Oude Maas aan het goede adres. De sfeer is ieder jaar weer geweldig!  
U kunt voor 2019 alweer (voor)reserveren, wees er op tijd bij!
Kampeerarrangementen 2018
Hier reserveren!

http://www.ad.nl/rotterdam/camping-in-jazzstemming~aaf24c80/
Meer informatie over het North Sea Jazz FestivalNIEUW IN VERHUUR!

Vanaf dit jaar verhuren wij 5 stacaravans voor 2-4 personen voor zowel korte als lange termijn. 
Informatie Grand Large (luxe stacaravan) lange termijn verhuur
Informatie Panoramachalet

NIEUWSBRIEF VOORJAAR 2018

In de nieuwsbrief kunt u lezen dat wij afgelopen winter niet stil hebben gezeten. Wij hebben het hele passantenveld gerenoveerd en ook bij de vaste stacaravans heeft een renovatie van het pad plaats gevonden. Er is een nieuwe speeltuin aangelegd en wij hebben er weer 2 nieuwe verhuurcaravans bij. Ook bij ons Maritiem Centrum hebben wij de nodige vernieuwingen en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Wij wensen u veel leesplezier! 

SANITAIR GEBOUW GERENOVEERD!
De grootschalige renovatie aan het sanitair gebouw is april 2017 afgerond. Het is grondig aangepakt, van vloer tot plafond en uiteraard is al het sanitair vernieuwd.
Wij zijn erg tevreden met het resultaat, wij hopen u ook!
Kijk hier voor foto's van het vernieuwde sanitair gebouw

GRATIS WIFI OP STANDPLAATS EN IN HAVEN

Op uw eigen standplaats en in de haven heeft u toegang tot ons (gratis) WIFI netwerk 'Wifitenne Oude Maas'. Via het gratis netwerk kunt u internetten, e-mailen e.d. Wanneer u een snellere verbinding wenst om bijv. bestanden te downloaden of te streamen dan kunt u hiervoor kaarten bij onze receptie kopen. De prijzen variëren vanaf € 5,00 per dag. U kunt dag, week of maandkaarten kopen.

ONTWIKKELING RECREATIE- EN NATUURGEBIED ZUID POLDER
De Zuidpolder die direct aan ons recreatiepark grenst wordt heringericht als recreatie- en natuurgebied waar regenwater kan blijven staan. De zoetwaterbuffer IJsselmonde is een idee van het Wereld natuur Fonds en ARK Natuurontwikkeling. Samen met de gemeente Barendrecht en diverse andere gemeentes en organisaties wordt het mogelijk gemaakt ook in dit deel van Nederland op duurzame wijze veilig en mooi te maken. De ontwikkeling is in volle gang en in juli 2015 is het eerste gedeelte al officieel geopend. Als alles gereed is, hebben wij als park een spectaculaire achtertuin waar u als gast ook nu al volop van kunt genieten. De zgn. blauwe verbinding tussen de Zuidpolder bij Barendrecht en Rotterdam-Stadshaven verbindt diverse woonwijken, recreatie- en natuurgebieden met elkaar. Een nieuw waterrijk gebied als zoetwaterbron EN natuurgebied waar u kunt kanoën, wandelen en fietsen.
Meer informatie vindt u op www.recreatiegebied-ijsselmonde.nl en www.rotterdam.nl/blauweverbinding en www.rotterdam.nl/appmetwandelfietsenkanoroutes

Toeristeninformatie Zuid-Holland-Zuid     www.vvvzhz.nl
Toeristeninformatie Rotterdam         www.rotterdam.info
Informatie evenementen Rotterdam Ahoy   www.ahoy.nl

 

HELE JAAR FIETSVERHUUR OP RECREATIEPARK DE OUDE MAAS

Onze fietsen zijn het gehele jaar te huur en speciaal geschikt voor verhuur dus zeer degelijk en voorzien van 7 versnellingen. Geschikt voor zowel dames als heren. Kinderzitjes zijn te huur. Wanneer u met een grote groep mensen fietsen wilt huren, kunnen wij dit voor u op aanvraag verzorgen. Voor meer informatie klik hier


BUSHALTE BIJ RECREATIEPARK DE OUDE MAAS
Naast de hoofdingang van ons park een bushalte geplaatst. Vanaf NS station Barendrecht kunt u  (met tussentijds een aantal stops) van maandag t/m zaterdag met lijn 717 rechtstreeks naar ons park reizen. Vanaf het park kunt u ook richting NS station Zwijndrecht reizen. Ideaal!
Let op, wilt u richting NS station Barendrecht of komt vanuit Zwijndrecht dan is de dichtsbijzijnde halte aan de Molenweg bij de Dorpskerk in Heerjansdam, een kleine 10 minuten lopen. Meer informatie vindt u op www.buurtbusheerjansdam.nl of www.arriva.nl/reisinformatie/dienstregeling of bij onze receptie.

 

Toeristeninformatie Zuid-Holland-Zuid     www.vvvzhz.nl
Toeristeninformatie Rotterdam         www.rotterdam.info
Informatie evenementen Rotterdam Ahoy   www.ahoy.nl

 

chalets.jpg
erasmus_bridge_rotterdam.jpg
Oudemaashaven.jpg
Boot met kraan uit water 3.jpg
foto1 180x135.jpg
camperplaatsen.JPG
Gezellig op de camping 2.jpg
Zuidpolder2.jpg
Uitzicht-op-maas.jpg