Recreatiepark

DE OUDE MAAS

Een unieke ligging zoals Camping de Oude Maas treft u niet snel. Zoekt u rust, ruimte, natuur en toch ook de nabijheid van diverse grote steden zoals Rotterdam, Dordrecht en Gouda en daarnaast diverse interessante bezienswaardigheden, faciliteiten en leuke restaurants in de directe omgeving dan bent u bij Camping de Oude Maas aan het goede adres!

Onze Camping is het hele jaar geopend en biedt u ruime en mooi gelegen seizoen- (maximaal 8 maanden) en passantenplaatsen met of zonder elektra en water. U heeft de keuze uit plaatsen direct aan het water op onze landtong (voor tenten en seizoenplaatsen) of tussen het groen op de hiervoor speciaal ingerichte terreinen.

Ook verhuurt Camping de Oude Maas verharde camperplaatsen op een prachtige locatie. Deze plaatsen zijn ruim van opzet, ook grote campers of carvans kunnen hier terecht. Water, electra en afvoer zijn aanwezig. U kijkt uit op onze mooie jachthaven en op rivier de Oude Maas waar altijd veel te zien is! Buiten het zomerseizoen zijn deze plaatsen ook uitermate geschikt om op te kamperen.

Groepskamperen
Komt u met een aantal gezinnen, uw caravanclub, een groep vrienden of een sportvereniging een nacht of weekend kamperen en wilt u dit misschien combineren met een bezoek aan Rotterdam of Dordrecht dan bent u bij ons aan het goede adres. Ons kampeerterrein is uitermate geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Iedereen met zijn eigen kampeermiddel, op zijn eigen plekje maar toch samen leuke dingen doen, zoals bijvoorbeeld een fietstocht maken. Wij verzorgen graag de fietsen.
Prijzen zijn op aanvraag.

U kunt zowel telefonisch als via ons reserveringsformulier een boeking maken.

Wij begroeten u graag op Camping de Oude Maas!

Doorkijk Rhoonse Grienden.jpg
Landschapstuin_dordrecht.jpg
Gezellig op de camping 2.jpg