Recreatiepark

DE OUDE MAAS

 

Direct bij de in/uitgang van ons park bevindt zich recreatiegebied Zuidpolder. Een gebied met bloemrijke graslanden, bosplantsoenen, wandel- en fietspaden, een opstapplaats voor kano’s, en waterpartijen met natuurvriendelijke oevers.
Schotse runderen

Twee vrouwtjes, een mannetje en een kalfje zijn elke dag te bewonderen. Let op het aaien of voeren van de Galloways is niet toegestaan.  Kunstwerken

Bij de meeste entrees tot de Zuidpolder zijn fraaie kunstwerken van vogels geplaatst, 12 in totaal. De kunstwerken zijn gemaakt van cortenstaal en aluminium. Tien vogels staan op een 3 meter hoge paal en zijn dus echte eye catchers. De twee andere vogels drijven in het water. De kunstwerken zijn van Leo Heerkens.

Natuurspeelplaats Barendbos

Niet ver van ons park ligt natuurspeelplaats Barendbos. Deze speelplaats nodigt uit om lekker te rennen, rondom het water te spelen en op avontuur te gaan. Zo is er een uitkijktoren, trekpontje, amfitheater, waterspeelplek, kabelbaan, touwenbrug en een wilgentunnel. Alle speeltoestellen zijn gemaakt van natuurlijke materiaal.
Centraal in de speelplaats ligt een (ondiepe) vijver.


Klik hier voor meer informatie

Doorkijk Rhoonse Grienden.jpg
pendrechtse molen.jpg
Zuidpolder1.jpg