Recreatiepark

DE OUDE MAAS

 

Marina Barendrecht is een gezellige intieme familie jachthaven gelegen aan de Oude Maas in het recreatiegebied van IJsselmonde rondom in een groene omgeving op een steenworp afstand van Rotterdam. Midden in de Randstad met goede verbindingen naar mooie vaargebieden zoals de Biesbosch, Brielsemeer, Haringvliet en Hollandsdiep. Een haven om u thuis te voelen. Een plek om te onthaasten en te genieten.

Onze jachthaven biedt 127 ligboxen van diverse afmetingen (van 6 tot 18 meter), brede luxe steigers voorzien van stroom en waterpunten en alle benodigde veiligheidsmiddelen.

Voor het komende seizoen (vanaf 1 april 2019) beschikken wij nog over ligboxen van verschillende afmetingen. Voor aanvragen en reserveringen klik hier

Wist u trouwens dat u kunt kiezen uit diverse contractvormen zoals een jaarligplaats maar ook een zomerligplaats in combinatie met een winterstalling op de wal of in onze geheel geïsoleerde botenloods.

Naast vaste ligplaatshouders zijn ook passanten van harte welkom; in het seizoen adviseren wij u om te reserveren. Wilt u toch onverwachts een of meerdere nachten in onze haven doorbrengen, meldt u zich dan bij onze receptie.

 

 

Helling.jpg
foto11 180x240.jpg
teakdekreparatie3.jpg