Recreatiepark

DE OUDE MAAS

 

Onze brede helling in combinatie met onze in 2014 aangeschafte nieuwe trekker en Roodberg botenwagen zorgt ervoor dat wij op een snelle en vooral veilige manier schepen tot 55 ton kunnen hellingen. Boten met een gewicht tot 4 ton kunnen door ons op transport gezet worden. Om boten boven de 4 ton kunnen wij een mobiele kraan inhuren.

Motorboten en zeilboten worden door vakbekwaam personeel snel en zonder risico’s uit het water gehaald voor zomer- ,winter, weekstalling of een inspectiebeurt.
Deze manier van schepen uit het water halen heeft als voordeel dat uw schip niet doorhijsbanden belast wordt op de romp en stootlijst maar als het ware ‘gedragen’ wordt op het onderwaterschip. Ook beschikken wij over een mastenkraan.
In het verlengde van onze helling bevindt zich de afspuitplaats waar de schepen direct worden afgespoten.

Trailerhelling
Tegen een betaling van € 12,50 per keer is onze helling te gebruiken voor particulieren met een boot op een trailer. Tevens hebben wij voordelige 10-rittenkaarten of een onbeperkt trailerabonnement.

Uw auto en trailer laat u tijdens het varen achter op ons afgesloten stallingsterrein.
Een trailerabonnement kunt u ook combineren met een trailerstalling zodat uw trailer en boot het gehele zomerseizoen of zelfs het gehele jaar hier staan.

Onze receptie is in het seizoen dagelijks geopend van 09.00 – 17.00 uur alwaar u de muntjes voor de helling alsmede de kaarten kunt verkrijgen. Actuele openingstijden

TARIEVEN 2019 / 2020

 

Helling.jpg
Transport met trekker en trailer.jpg