Recreatiepark

DE OUDE MAAS

 

Maritiem Centrum Barendrecht biedt een binnen en buitenstalling; de in oktober 2012 gerealiseerde botenloods heeft een oppervlakte van maar liefst 1800m² en biedt uw schip een vocht en vorstvrije stalling in zowel de zomer alsmede de winter.

In de zomerseizoen (1 april - 1 oktober) en winterseizoen (1 oktober - 1 april) kunt u op de wal voor een korte periode of het hele seizoen bij ons terecht om uw schip te stallen en indien gewenst werkzaamheden uit te voeren.
In het winterseizoen wordt de loods als stalling aangeboden. In overleg kunt u bepaalde werkzaamheden aan uw schip uit(laten) voeren. In de zomerperiode is het mogelijk om in overleg meer werkzaamheden in de loods uit te voeren.

Een aantal gerenommeerde jachtservice bedrijven, waar wij goede ervaringen mee hebben, kunnen onderhoud en reparaties aan uw boot op ons terrein kunnen uitvoeren. U kunt hen zelf rechtstreeks benaderen. Vanaf  31 december 2016 hebben wij geen eigen jachtservice meer in beheer. In overleg met ons kunnen bepaalde werkzaamheden in de loods onder ons toezicht door de genoemde bedrijven uitgevoerd worden.
Wilt u, anders dan de genoemde bedrijven, een bedrijf onderhoudswerkzaamheden aan uw boot laten uitvoeren dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven. Wij kunnen dan goede afspraken met hen maken.

Ons Maritiem Centrum is aangesloten bij de HISWA.

Verder is de gehele stalling, zowel binnen als buiten, voorzien van water- en stroompunten en is het terrein voorzien van slagbomen en camerabewaking.

Overeenkomst stalling

Boot met kraan uit water 3.jpg
teakdekreparatie1.jpg